keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Uutta auringon alla: KesäKiiski

Ah, kesä! Suunnattomat helteet pienine ukkossadekuurokombinaatioineen ovat pitäneet mielen virkeänä ja kropan hikisenä. Auringon uv-syleilystä huolimatta tämä eväkäs kyllästyi pohjamudissa makoiluun, ja aiemmista vuosista poiketen Kiiski ilmestyy myöskin kesällä!

Tämän kesän kuumin saalis, KesäKiiski, tarjoaa lukijoilleen uuden ja erilaisen foorumin uiskennella vastavirtaan myös heinä-elokuun aikana. Tällä kertaa ei musteenraikasta ja kahisevaa lehteä ilmesty, sillä KesäKiiskin julkaisukanava on täysin internetin syvissä syövereissä. Reportaaseja, juttuja ja kolumneja ilmestyy tasaisin väliajoin. Pysy siis mukana!

Kiiskille ominaiseen tapaan aiheet vaeltavat laidasta laitaan – tällä kertaa jopa rapakon toiselta puolelta asti. Pienestä koostaan huolimatta Kiiski ui aina yli suuren Atlantinkin, kun tanssijatyttö Heidi pohtii maailmaa ja ilmiöitä suomalaisen näkökulmasta, yhdysvaltalaisten seassa. Mitä eroa on suomalaisilla ja yhdysvaltalaisilla? Onko Suomi todella niin hieno maa kuin väitetään? Heidi ei ole vain kesäKiiskiläinen vaan jatkaa kolumnointia tulevaisuudessakin.

KesäKiiskin jälkeen Kiiski aloittaa tuttuun tapaan lehtijulkaisut. Tämä sivu ei kuitenkaan katoa bittiavaruuteen vaan jatkaa toimintaansa jatkossakin. Jos KesäKiiski siis lämmitti sydäntä edes puoliksi yhtä paljon kuin helleaalto, niin kannattaa pysyä sivuston tasalla jatkossakin. Lämpöä tulee varmasti riittämään myös syksyn pimeinä iltoina ;) 

~Jatta, päätoimittaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti